Beleggers en organisaties met veel vastgoed

 

Vastgoedbeleggers en ondernemingen met veel vastgoed krijgen te maken met een stroom aan WOZ-beschikkingen en OZB-aanslagen.

Ondanks het feit dat het de core-business is van vastgoedbeleggers, is de beoordeling van WOZ-waarden en het voeren van bezwaarprocedures een specialisme dat u beter kunt uitbesteden aan experts. Zij hebben de kennis, ervaring en contacten om voor u het beste resultaat te halen!
Makkinga WOZ-Advies behartigt daarin graag uw belangen en zorgt ervoor dat u uit kunt gaan van juiste WOZ-waarde voor bijvoorbeeld de fiscale afschrijving op uw gebouwen.

Ondernemingen met veel vastgoed hebben een andere focus dan een heel traject van WOZ-waardebeoordelingen en bezwaarprocedures. Maar is de WOZ-waarde wel in overeenstemming met de slechte winkel- en kantorenmarkt?
Een toets van hun WOZ-waarden levert een gerustgevende gedachte op: "het is gecheckt, we betalen niet teveel belastingen en we schrijven niet te weinig fiscaal af."

Voor deze doelgroepen geldt overigens ook dat bouwleges en andere lokale heffingen van belang kunnen zijn.

Is uw vastgoedportefeuille toe aan een kritische beoordeling? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Per email of door te bellen (06 27889896).