Over Makkinga WOZ-Advies

Makkinga WOZ-Advies richt zich op fiscaal-juridische en waarderingstechnische advisering voor bedrijven en belastingplichtige organisaties. Zowel pragmatische als theoretische expertise en ruim 30 jaar ervaring op het gebied van de lokale belastingen, milieuheffingen en WOZ-waarderingen garandeert kwalitatieve en goed doordachte dienstverlening.

Wij leveren de kwaliteit en expertise van een gerenommeerd belastingadvieskantoor tegen minder dan de helft van hun uurtarief (op basis van een andere feestructuur), maatwerk en persoonlijke aandacht. 

In ons netwerk hebben wij fiscaal-juristen en waarderingsdeskundigen met veel ervaring op het gebied van WOZ-waarderingen. Zowel met het voeren van overleg met gemeenten als met het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures.

Ferry Makkinga is bijna 30 jaar als fiscalist werkzaam op het gebied van de lokale belastingheffing en de Wet WOZ. Zowel in theorie als in de praktijk:

"Ik ben sinds 1993 docent Belastingrecht aan de Erasmus Universiteit en geef ik het vak Heffingen Lokale Overheden. Daarnaast heb ik, na een carrière bij grote belastingadvieskantoren (Andersen, Deloitte, EY), in 2012 mijn eigen advieskantoor opgericht: Makkinga WOZ-Advies.

Verder ben ik rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbanken Noord-Nederland en Oost-Brabant. Ook ben ik annotator in diverse toonaangevende fiscale tijdschriften, zoals het Belastingblad."

 

Ferry heeft onder meer voor de volgende bedrijven werk verricht: 
AVR, Alco Energy Rotterdam, Ahold, Air Products, Royal Cosun, KPN, CNC, Reebok, Total, DPG Media, Sint Franciscus Gasthuis, Vastned, Wereldhave, TenCate, WestCord Hotels, ROC Zadkine, ShinEtsu, Groenleven, Obton Zonneparken, diverse golfbanen en een aantal woningcorporaties in o.a. Rotterdam.

 

Voor meer informatie over Ferry Makkinga klik hier (LinkedIn) of  hier (Publicaties EUR)